неділя, 16 січня 2011 р.

Diana 34 Classic. Моя нова пневматична рушниця.

Diana 34 Classic
Недавно отримав таку в користування. І був вражений яка може бути різниця між хорошою рушницею ... і такою як всі. :) (моя попередня Kral AI-002)
Незважаючи на те що я купив її б/у, будь-які люфти відсутні, точність ідеальна, я прикупив для неї приціл за півсотні гривень (просто щоб було з чим випробувати) і рушниця показала себе з кращої сторони.
Якщо  намагатись стріляти в одну точку - кучність виходить в районі 25коп. монети з відстані 7-10 метрів.
Пробував з 60 метрів попасти в 6-ти літрову флягу води - без проблем. Потужність достатня для полювання на невеликих тварин (качка, ворона, білка), і звісно краще не стріляти нівщо живе чому б ви не хотіли завдати шкоду, рушниця направду потужна і може це зробити.
Незнаю нарахунок спускового механізму, він ідеальний (дуже плавний, і без ривка), і якщо його так налаштував попередній власник то велике йому дякую, якщо з таким курком рушниця виходить в продаж - то це просто ще один комплімант фірмі виробнику.

Її попередній власник виявився дуже порядною людиною і не дивлячись на всі мої сумніви і переживання - рушниця прийшла швидко і без будь-яких ускладнень. Дякую, Богдан, за цю рушницю, і за її хороший стан!

Я вже провів ряд пристрілок. Рушниця, як мені порадив попередній власник, любить відносно важкі кулі (0.6+).
З нетерпінням чекаю виїзду на природу. Можна буде пристрілятися на дальніх відстанях.

Трошки арту :) :









Далі буде :)...